ZAPRASZAMY DO WSPÓLNEJ ZABAWY!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Sześć wszystkim.
Postanowiłem założyć póki co jeden ale nie jedyny temat w luźnymi gadkami. Wiadomo że kto będzie mógł to będzie pisał tu, a kto inny w grze na chacie. Było by fajnie zobaczyć z kim się gra w Empires & Puzzles.
Kilka słów o sobie.
Paweł mam na imię,
mieszkam od Grudnia 2017 na wsi Zagórze ( KRAINA JEDNOROŻCÓW, NIBYLANDIA ) Woj. Małopolskie , różnie mówią .
Skończone 31 wiosen, jedni mówią że czas dorosnąć i skończyć z grami, ale ja to lubię, to jestem ja .
Hej jak juz wiadomo i widac jestem Jolka zarówno przywódca...dla jednych krolowa i szefowa Jak i kocica dla jedynego tu na grze kocura;) bardzo fajnie ze wpadliśmy na pomysl z tym forum i mam nadzieje ze bedzie nas tutaj wiecej...:) a wiecej o mnie cóż wiek znany chrystusowy ha... Zamieszkuje okolice Częstochowy ... Poniewaz ciężko jest pisac o samej sobie to jak ktos bedzie chcial cos wiedziec to może odpowiem... )
Ps Paweł myślałam że jesteś starszy... Pozory mylą
A no widzisz. . Może kiedyś wpadniemy na pomysł żeby fotki dodać jak kto wygląda. Żeby wiadomo z kim gramy.
. Ale do tego czasu niech większość się wypowie
Tez uwazam że poczekamy na resztę:)
No to teraz ja hym hym.Mam na imie Wojtek jak wiecie co nie którzy uwielbiam dobra zabawe i wielkie poczucie humoru bardzo kocham hanysów zwłaszcza SZCZEPANA he he he.A tak to mam trójkę dzieci piękną żonę i wspaniałych przyjaciół jak i w rzeczywistości i olaine .....mieszkam w Oświęcimiu
Ostatnio edytowany przez Wojtek (2018-06-10 20:28:38)
Strony: 1